mercredi 27 juin 2018 à 20h

Concierto #StopBalasGoma

CONCERT SOLIDARI #StopBalesGoma

- THE GRAMOPHONE ALL STARS BIG BAND
- SRA. TOMASA
- THE EXCITEMENTS
- SOWETO
- THE HARLOCK
- SONIDERO VIRAL

ORGANITZA: Irídia amb el suport de Novact, Defender a Quien Defiende, Ojo con tu Ojo i Stop Bales de Goma.

Benefici solidari: Una part dels beneficis es es destinaran a cobrir els costos legals del cas de Roger i una altra part es destinarà a les despeses per poder realitzar una campanya estatal forta per la prohibició de les bales de goma.

Si no pots venir, compra la teva entrada com a Fila 0 per recolzar el cas de Roger i la campanya per la prohibició de les bales de goma!

https://www.sala-apolo.com/ca/programacio-ent…

__________________________________________________________

Irídia és una associació que treballa a Catalunya per a la defensa dels drets humans, principalment civils i polítics. Apostem per combinar la intervenció directa en situacions de vulneració de drets amb el desenvolupament de processos d'incidència política i social que tenen per objectiu promoure canvis en les polítiques públiques; tot això a través d'una estructura estable, sostenible i independent.

Després de l'1 d'Octubre van decidir assumir casos que fossin representatius amb l'objectiu d'evitar la impunitat i aconseguir canvis socials en el recorregut del cas. Un dels casos dels quals assumim de manera gratuïta va ser el de Roger Español, qui va perdre la visió d'un ull per l'impacte d'una bala de goma. Aquests projectils estaven prohibits a Catalunya des del 2014 després que un procés de lluita dut a terme per les víctimes amb el suport de les organitzacions de drets humans.

Amb Roger i la resta de entitats organitzadores del concert hem començat a dinamitzar una campanya estatal contra les bales de goma amb l'objectiu d'aconseguir la prohibició d'un arma que ha deixat sense visió d'un ull a 30 persones des de la transició i que fins i tot ha causat la mort de diverses persones, com la Íñigo Cabacas al País Basc. Vam realitzar un primer acte a Madrid en el Teatre del Barri el passat 24 d'Abril i ara realitzem aquest concert solidari gràcies al suport de la Sala Apol·lo.

Enfront del dany que va generar la violència institucional de l'1O, la col·lectivitat.

No pararem fins aconseguir #StopBalesGoma a tot l'estat

Source : message reçu le 6 juin 18h

Réagir

Informations complémentaires et commentaires ajoutés par les lecteurs du site

Réagir

Soyez le premier à réagir